søndag den 3. maj 2009

Paris Orly og Charles De Gaulle lufthavne

Paris har 2 lufthavne: Paris-Orly som ligger syd for Paris by og Charles de Gaulle lufthavnen som ligger nord-øst for Paris. Charles de Gaulle hed tidligere Roissy Aéroport / Roissy-en-France. Der er ca. 44 km mellem de to lufthavne og tager ca. 45 min i bil.


Det er vigtigt at kende de to lufthavne, hvis man er på vej ud i verden med en mellemlanding og flyskifte i Paris. Hvis man er så uheldig at lande i den ene lufthavn og videre fra den anden, så er det rart at kende transportmulighederne på forhånd.


På rejseportalen Parisinfo.dk finder du information om både Paris-Orly Lufthavn og Charles de Gaulle lufthavn. Her er bl.a. information om alle muligheder for offentlig og privat transport mellem de to lufthavne, samt mellem lufthavnene og Paris by.

Læg i øvrigt altid lidt tid til angivne tider, da jeg selv har erfaret at Paris og lufthavnene er i en status af permanent myldretid.

God rejse til eller fra Paris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er meget velkommen til at kommentere denne blogs artikler. Dine kommentarer vil blive modereret af ejeren af bloggen.